SARANDANEWS.AL

Lajme nga Saranda News Albania. Saranda Radio transmetim live nga Saranda dhe Ksamil. Lajmi fundit ne Saranda News.Al, Foto dhe Video Livestream

U perurua rikonstruksioni ne shkollën 9 vjeçare të Mesopotamit , nje shtese me dy klasa të reja.

Kane qene te pranishem ne nje ceremoni rasti edhe Drejtori i Përgjithshëm (CEO) të Raiffeisen Bank Christian Canacaris, Kryetari i Bashkisë, Kristo Kiço dhe Drejtorit të Zyrës Arsimore Finiq-Dropull, Ziso Lluci.

Kreu i bashksie falënderoi zotin Canacaris, për sponsorzimin e ketij investimi ne shkolle ne sherbim ndaj komunitetit arsimor.

Investimi synon të kontribuojë për krijimin e kushteve më optimale dhe edukimin më të mirë të nxënësve duke lehtësuar punën edukative./sarandanews.al///

error:
%d bloggers like this: