SARANDANEWS.AL

Lajme nga Saranda News Albania. Saranda Radio transmetim live nga Saranda dhe Ksamil. Lajmi fundit ne Saranda News.Al, Foto dhe Video Livestream

-Nje ekip i Institutit grek të luftës kundër kancerit të gjirit,  për 3 ditë realizoi vizita falas për gra dhe vajza në rajonin Finiq-Sarande-Himarë-Gjirokaster

Burime te këtij ekipi bënë të ditur ë se krahas vizitave të mamografisë u shërbye e dhe me check up gjithashtu falas për kancerin e gjirit tek grate.

Përgjatë tre ditëve u mundësun vizita për  150 gra falë bashkëpunimit të Institutit grek të luftës kundër kancerit të gjirit ,me Ambasadës greke në Shqipëri, Bashkinë e Finiqit dhe ISKDSH Sarandë .

konsulli i Përgjithshëm iGreqisë në Gjirokastër Dimitrios Sacharidis vuri ne dukje se “Edhe  me ndihmën e Ambasadës sonë në Tiranë  po mundësojmë një nismë për të cilën  kishte shumë mungesa rajoni këtu . Kjo punë vendos ne krye të fjalës jetën e njeriut. Shpresojmë që kjo nismë të sjellë një bashkëpunim më të gjerë në fushën e shëndetësisë mes Greqsisë dhe Shqipërisë për mbrojtjen nga kanceri i gjirit “.///SARANDANEWS.AL///

%d bloggers like this: