SARANDANEWS.AL

Lajme nga Saranda News Albania. Saranda Radio transmetim live nga Saranda dhe Ksamil. Lajmi fundit ne Saranda News.Al, Foto dhe Video Livestream

Të tjera zbulime në Parkun Arkeologjik njoftohen nga burime zyrtare.

Sipas Ministres së Kulturë Elva Margriti, “Misioni Arkeologjik Italo-Shqiptar ka kryer gërmime në sektorin A11, ku kanë dalë në dritë shumë blloqe që mbivendosen me njëri-tjetrin. Janë ato që kanë mbetur nga një mur i periudhës romake, i shembur ndoshta për shkak të një tërmeti. Sipas specialistëve, efekti i tyre i përgjithshëm është mbresëlënës, duken si gurët e një dominoje gjigante!”/sarandaNews.al///

error:
%d bloggers like this: