SARANDANEWS.AL

Lajme nga Saranda News Albania. Saranda Radio transmetim live nga Saranda dhe Ksamil. Lajmi fundit ne Saranda News.Al, Foto dhe Video Livestream

Finiq: Vijon turi prezantues i PS-s per Klosin, drejtuesin Politik të Qarkut

Ka vijuar pas Sarandes ne Finiq, turi prezantues i PS-s per drejtuesin Politik të Qarkut Vlore, Blendi Klosin.

Ne kete takim ka qene prezente edhe deputetja aktive e PS-s, Anila Denaj si dhe zyrtare lokale te kesaj force politike. Ne takimin e zhvilluar ne Qendren kulturore “Katina Papa”ne Livadhja, ka marre pjese gjithashtu edhe deputeti Niko Kuri, pjese e minoritetit entik grek si dhe Anastas Murati, nje veprimtar i njohur i PS-s ne emigracion (Greqi),po nga ky komunitet, si dhe kreu lokal i socialisteve ne Finiq, Thoma Kallojeri.

“Gjatë këtij takimi diskutuam mbi forcimin e rolit të strukturave të riorganizuara të Partisë për t’i dhënë asaj fitoren e radhës në zgjedhjet e ardhshme lokale. Vëmendje e shtuar edhe për nevojat dhe shqetësimet e qytetarëve, si dhe adresimin e tyre të duhur tek institucionet.-shprehet ne nej statu te saj ne fb, deputetja e rajonit te Sarandës, Anila Denaj./sarandanews.al///

error:
%d bloggers like this: