SARANDANEWS.AL

Lajme nga Saranda News Albania. Saranda Radio transmetim live nga Saranda dhe Ksamil. Lajmi fundit ne Saranda News.Al, Foto dhe Video Livestream

Finiq: Vizita e Kryeministrit grek Mitsotakiq në Livadhja, anulohet për një datë tjetër

Vizita e Kryeministrit grek Kyriakos Mitsotakiq në Livadhja, u anulua.

Sipas Njoftimitite faqes zyrtare te Bashkise Finiq,” Mbërritja dhe pritja e delegacionit të Kryeministrit do të bëhet në Qendrën Kulturore “Katina Pappa” në Livadhjia, të mërkurën, më 7 dhjetor 2022, në orën 10:30 (me orën lokale).

Anulimi u be i ditur sot nepermjet nje NJoftimit zyrtar te Bashkise Finiq.;

NJOFTIM
Vizita zyrtare e Kryeministrit të Greqisë, z. Kyriakos Mitsotakis, e cila ishte planifikuar në Pakicën Kombëtare Greke dhe në veçanti në komunën e Phoenikai më 7 dhjetor 2022, është shtyrë dhe do të zhvillohet në një datë të mëvonshme, për shkak të ndaj kushteve të rënda të motit.

Ne nje FTESE publike te meparshem qe mbante emrin e kryebashkiakut Kristo Kiço behej e ditur vizita e shumepritur ne minoritetin etinik grek e kreut te qeverise greke:

FTESË
Bashkia e Phoinikaios ka nderin e veçantë t’ju ftojë të gjithëve në vizitën zyrtare të Kryeministrit të Greqisë, z. Kyriakos Mitsotakis, në Bashkinë tonë. Mbërritja dhe pritja e delegacionit të Kryeministrit do të bëhet në Qendrën Kulturore “Katina Pappa” në Livadia, të mërkurën, më 7 dhjetor 2022, në orën 10:30 (me orën lokale).
Momenti është historik, sepse për herë të parë një kryeministër në detyrë grek po viziton trojet tona stërgjyshore.
Ju sinqerisht,
Kryetari i bashkisë së Fenikas
Christos Kitso
///

error:
%d bloggers like this: