SARANDANEWS.AL

Lajme nga Saranda News Albania. Saranda Radio transmetim live nga Saranda dhe Ksamil. Lajmi fundit ne Saranda News.Al, Foto dhe Video Livestream

/ATSH/ Kryeministri Edi Rama zgjodhi sot të tjera fjalë të shenjta për të përcjellë mesazhin e tij, ndërkohë që gjithë bota po përballet me pandeminë e COVID-19.

“Nuk është koha për gjykimin tuaj, por koha e gjykimit për të gjithë ne, koha për të zgjedhur çfarë ka vlerë dhe çfarë kalon, për të ndarë çfarë është e rëndësishme dhe çfarë jo”.

Ishin këto fjalë të shenjta Papa Françeskut, që zgjodhi sot Kryeministri Rama për të përcjellë mesazhin e tij, ndërkohë që autoritetet shtetërore kanë marrë masa drastike duke kufizuar lëvizjen, si masë parandaluese për kufizimin e përhapjes së COVID-19//

error: