SARANDANEWS.AL

Lajme nga Saranda News Albania. Saranda Radio transmetim live nga Saranda dhe Ksamil. Lajmi fundit ne Saranda News.Al, Foto dhe Video Livestream

E HENE, 18.05.2020  …ORA 13.00

  • Dalje publike e deputetit Alket HYSENi dhe kryebashkiakes Majlinda QILIMI me fokus: Ecuria e punimeve ne ujesjellesin e  ri te qytetit.///R-SR//
error:
%d bloggers like this: