SARANDANEWS.AL

Lajme nga Saranda News Albania. Saranda Radio transmetim live nga Saranda dhe Ksamil. Lajmi fundit ne Saranda News.Al, Foto dhe Video Livestream

FLASH // Ne Ksamil mungojne kalatat publike per ankorimin e jahteve te vegjel dhe skafeve turistike

error:
%d bloggers like this: