SARANDANEWS.AL

Lajme nga Saranda News Albania. Saranda Radio transmetim live nga Saranda dhe Ksamil. Lajmi fundit ne Saranda News.Al, Foto dhe Video Livestream

FLASH/ Sarandë: 29 maj , Këshilli Bashkiak shqyrton për miratim rregulloren e brendshme

error:
%d bloggers like this: