SARANDANEWS.AL

Lajme nga Saranda News Albania. Saranda Radio transmetim live nga Saranda dhe Ksamil. Lajmi fundit ne Saranda News.Al, Foto dhe Video Livestream

FLASH/ Sarandë: Më 29 maj , Këshilli Bashkiak me kodin e sjelljes dhe rregulloren e parandalimit të konfliktit të interesit

error:
%d bloggers like this: