SARANDANEWS.AL

Lajme nga Saranda News Albania. Saranda Radio transmetim live nga Saranda dhe Ksamil. Lajmi fundit ne Saranda News.Al, Foto dhe Video Livestream

FOKUS/ Bashkia Finiq. Vazhdon tradita e përmirësimit të rrugëve në fshatra.

BASHKIA FINIQ/ Vazhdon tradita e përmirësimit të infrastrukturës rrugore në fshatra.

Po ridimensionohet edhe bashkëpunimi : bashki-kryesi fshatrash-vellazëri e fshatrave në emigracion; një traditë e hershme tipike e kujdesit për vendlindjen në fshatrat e minoritetit etnik grek.///.///

error:
%d bloggers like this: