SARANDANEWS.AL

Lajme nga Saranda News Albania. Saranda Radio transmetim live nga Saranda dhe Ksamil. Lajmi fundit ne Saranda News.Al, Foto dhe Video Livestream

FOKUS – WhatsApp del jashtë funksionit

 WhatsApp nuk funksionon që prej orës 08:30, ndërkohë që janë shumëfishuar edhe raportimet e atyre që nuk mund të përdornin sistemin e mesazheve në pronësi të Meta (Facebook).

Nuk dihet nëse rënia e sistemit është lokale apo globale, por në faqen Downdetector që monitoron ndërprerjet, megjithatë, raportet po rriten.Shërbimi i mesazheve duket se është jashtë linje, madje edhe në versionin e desktopit, dhe funksionon i parregullt.Shërbimet e tjera Meta (si Facebook dhe Instagram) duket se funksionojnë si duhet.Si zakonisht në Twitter ka mesazhe me hashtag #Whatsappdown.///

error:
%d bloggers like this: