SARANDANEWS.AL

Lajme nga Saranda News Albania. Saranda Radio transmetim live nga Saranda dhe Ksamil. Lajmi fundit ne Saranda News.Al, Foto dhe Video Livestream

FOTO FOKUS/ Limani i vjeter ne prill 2020./(Foto SH.Hajno)

error:
%d bloggers like this: