SARANDANEWS.AL

Lajme nga Saranda News Albania. Saranda Radio transmetim live nga Saranda dhe Ksamil. Lajmi fundit ne Saranda News.Al, Foto dhe Video Livestream

FOTO FOKUS/ Postim i se shtunes. ( Foto: SH.Hajno )

error:
%d bloggers like this: