SARANDANEWS.AL

Lajme nga Saranda News Albania. Saranda Radio transmetim live nga Saranda dhe Ksamil. Lajmi fundit ne Saranda News.Al, Foto dhe Video Livestream

FOTO FOKUS/ Shetitorja, ne proces. Dt.16.04.2020 (Foto:SH.Hajno)

error:
%d bloggers like this: