SARANDANEWS.AL

Lajme nga Saranda News Albania. Saranda Radio transmetim live nga Saranda dhe Ksamil. Lajmi fundit ne Saranda News.Al, Foto dhe Video Livestream

FOTO FOKUS/ URA e Dragotit_TP…….(Foto: Besnik J.Aliaj)

error:
%d bloggers like this: