SARANDANEWS.AL

Lajme nga Saranda News Albania. Saranda Radio transmetim live nga Saranda dhe Ksamil. Lajmi fundit ne Saranda News.Al, Foto dhe Video Livestream

FOTO FOKUS/ Urëkanali (Akuadukti) i A.P.Tepelenës (Bënçë,Tepelenë) FOTO: SH.Hajno

error:
%d bloggers like this: