SARANDANEWS.AL

Lajme nga Saranda News Albania. Saranda Radio transmetim live nga Saranda dhe Ksamil. Lajmi fundit ne Saranda News.Al, Foto dhe Video Livestream

FOTO KRONIKE/ HOMAZHET NE SARANDE NE DITEN E DESHMOREVE.

error:
%d bloggers like this: