SARANDANEWS.AL

Lajme nga Saranda News Albania. Saranda Radio transmetim live nga Saranda dhe Ksamil. Lajmi fundit ne Saranda News.Al, Foto dhe Video Livestream

/05/05/2020// FOTO LAJM//    Ndryshe nga ceremonia zyrtare e organizuar me kujdes nga bashkia per 5 Majin Diten e  Deshmoreve, ne kuader te  rregullave te distancimit social per shkak te pandemise anti covid-19;  dy zoterinj , perfaqeses te shoqates se familjeve te deshmoreve, kane vijuar ritualin neper rreshtat e varreve te te reneve per liri. Shoku Panajot Lula nderon si gjithmone me simbolin komunist te grushtit.

error:
%d bloggers like this: