SARANDANEWS.AL

Lajme nga Saranda News Albania. Saranda Radio transmetim live nga Saranda dhe Ksamil. Lajmi fundit ne Saranda News.Al, Foto dhe Video Livestream

FOTO MEMORIE/ PEJZAZH nga Kanali i Vivarit, 1934 (Foto: Lugi M.Ugolini)

error:
%d bloggers like this: