SARANDANEWS.AL

Lajme nga Saranda News Albania. Saranda Radio transmetim live nga Saranda dhe Ksamil. Lajmi fundit ne Saranda News.Al, Foto dhe Video Livestream

/14/04/2020//  Sondazhi nr 2.i Ministrise se Arsimit Sportit dhe Rinisë tregon se mësuesit po zbatojnë mënyra të reja të procesit të mësimdhënies dhe po bashkëpunojnë me njëri-tjetrin, nxënësit po përballen me mënyra të reja të nxënies,etj, .Shumë prindër, sipas narracionit te Titullares, Besa Shahini,po ndjejnë sfidën e re të dhe të papritur të të qenurit “Mësues”.Ky eshte mësimit online në Shqipëri gjatë situatës së krijuar nga COVID-19.

Shume mire zonja Ministre!

Po fëmijët e romë në cilin defter janë shkruar?!!!…..

Ne fushe te Vrionit (Jug i Shqiperise) jane edhe keta femije ne klase te apre dhe te dyte……//R-SR//

 

error:
%d bloggers like this: