SARANDANEWS.AL

Lajme nga Saranda News Albania. Saranda Radio transmetim live nga Saranda dhe Ksamil. Lajmi fundit ne Saranda News.Al, Foto dhe Video Livestream

FOTO-VEZHGIM: Qendra Shëndetësore në Leshnicë, pa shërbim, e mbyllur dhe e mbuluar nga ferrat

Nga Anastasia SIMATATI

FOTO-VEZHGIM: Qendra Shëndetësore në Leshnicë të Poshtme ka vite që është e mbyllur, pa shërbim dhe e mbuluar ferrat.

Banoret e mbetur ne lagjet e Leshnices se Poshtme Bilo, Licat, Halopuli, etj., qe te gjithe te moshes se trete, nuk dinë, çfar mëkati kane bere qe i kane lene pa sherbim shëndetësot.

Pa një infermier me bluzë te bardhe. Pa një doktor. Pa një numër telefoni qe duhet t’i bien dhe te vije infermimieri ose doktori imagjinar ne Leshnicë te Poshtme (e të Sipërme)./sarandanews.al///

error:
%d bloggers like this: