SARANDANEWS.AL

Lajme nga Saranda News Albania. Saranda Radio transmetim live nga Saranda dhe Ksamil. Lajmi fundit ne Saranda News.Al, Foto dhe Video Livestream

Gazetarë, aktivistë dhe përfaqësues të shoqërisë civile janë mbledhur një ditë me parë përpara godinës së kryeministrisë, për të protestuar në mbështetje të gazetarit Klevin Muka, i cili u ndalua të marrë pjesë në konferencat e kryeministrit Edi Rama.

Me pankarta në duar, dhe me ngjitës në gojë për të treguar në mënyrë simbolike kufizimin e lirisë së medias gazetarët kanë shprehur kështu mbështetjen për kolegun e tyre, i cili u dënua nga kryeministri që të mos marrë pjesë në konferencat për shtyp të tij në tre muajt e ardhshëm.

“Zoti kryeministër çfarë pyetje t’ju bëjmë” është një nga pankartat që mbajnë në duar pjesëmarrësit në protestë.///

error:
%d bloggers like this: