SARANDANEWS.AL

Lajme nga Saranda News Albania. Saranda Radio transmetim live nga Saranda dhe Ksamil. Lajmi fundit ne Saranda News.Al, Foto dhe Video Livestream

GJATË 2019 –s NË SHQIPERI ERDHËN 60 MIJE TURISTE SERBE, NJE PJESE E MADHE EDHE NE SARANDË.

SARANDE, 24 Prill-Radio Saranda//// Gjatë  vitit 2019 në Shqiperi erdhën për turizëm 60 mijë turistë serbe. Kjo u bë e ditur nga gazetari shqiptar në Beograd,Idro Seferi gjatë jë bisede në TV Klan .

Edhe ne jug-perendim te Shqiperise, gjatë vitit të kaluar banorët dhe vecanërisht biznesi I hotelerisë dhe restoranteve kanë konstatuar prani te turistëve serbë në Sarandë e Ksamil.

Prania e tyre ka qenë vitet e  fundit një dukuri e zakonshme.

Saranda, Ksamili dhe riviera joniane  mbeten një destinacion i preferuar per qetesine, atraksionet po edhe per dendesine e monumenteve te kultures dhe atyre natyrore.

Sipas disa burimeve nga operatore turistike, krahas turistëve perëndimorë, turistët lindorë, kryesisht sllavë , duke përfshirë  polakët, rusët, serbët,  maqedonët, etj., pritet ta frekuentojne serish rajonin bregdetar jonian.//R=SR///

error:
%d bloggers like this: