SARANDANEWS.AL

Lajme nga Saranda News Albania. Saranda Radio transmetim live nga Saranda dhe Ksamil. Lajmi fundit ne Saranda News.Al, Foto dhe Video Livestream

 Greqia vendosi heqjen e të gjithë dokumenteve që lidhen me COVID-19 për qytetarët shqiptarë si kusht për të hyrë në vendin fqinj.

Lajmi u bë i ditur nga Ministria për Evropën dhe Punët e Jashtme.

“Ministria për Evropën dhe Punët e Jashtme njofton se autoritetet në Greqi kanë vendosur, që për udhëtimet drejt këtij vendi, nuk do të kërkohen dokumente specifike në kushtet e COVID-19”, thuhet në njoftimin për shtyp të MEPJ-së.///

error:
%d bloggers like this: