SARANDANEWS.AL

Lajme nga Saranda News Albania. Saranda Radio transmetim live nga Saranda dhe Ksamil. Lajmi fundit ne Saranda News.Al, Foto dhe Video Livestream

 Duke filluar nga e diela e 1 majit, nuk do të kërkohen më certifikatat e vaksinimit kundër Covid-19 për hyrje në ambiente të mbyllura.

Hapësirat e brendshme që preken nga pezullimi i detyrimit të certifikimit për ndenjëset e brendshme përfshijnë kafene, restorante dhe ambiente argëtimi. Masa është pezulluar edhe për turistët, të cilët duhet të tregonin certifikatën e vaksinimit me hyrjen në Greqi.

Sipas komitetit të ekspertëve mjekësorë të ministrisë së shëndetësisë, përdorimi i maskave në hapësirat e brendshme do të mbetet në fuqi të paktën deri në fund të majit. Megjithatë, maskat rekomandohen edhe për hapësirat e jashtme të mbushura me njerëz.///

error:
%d bloggers like this: