SARANDANEWS.AL

Lajme nga Saranda News Albania. Saranda Radio transmetim live nga Saranda dhe Ksamil. Lajmi fundit ne Saranda News.Al, Foto dhe Video Livestream

HARIZ MEMA_ZHVILLIMET NE SARANDE, NE OPTIKEN E PD-s LOKALE

error:
%d bloggers like this: