SARANDANEWS.AL

Lajme nga Saranda News Albania. Saranda Radio transmetim live nga Saranda dhe Ksamil. Lajmi fundit ne Saranda News.Al, Foto dhe Video Livestream

Himarë: IKMT do të shembë një ndërtesë katërkatëshe në Drimadhes

 Inspektorati Ndërtimor Urbanistik Kombëtar do të shembë një  objekt katërkatësh në Drimadhes, Dhërmi.

Kjo shembje zhvillohet në kuadër të operacionit për prishjen e ndërtimeve pa leje.

Punonjësit e IKMT do të shembin objektin me sipërfaqe rreth 2100 metra katrorë.

Shpërthimi i kontrolluar do të kryhet ditën e dielë rreth orës 15:30, ku ndërtesa do të hidhet në erë me rreth 10 kilogramë lëndë eksplozive.///

error:
%d bloggers like this: