SARANDANEWS.AL

Lajme nga Saranda News Albania. Saranda Radio transmetim live nga Saranda dhe Ksamil. Lajmi fundit ne Saranda News.Al, Foto dhe Video Livestream

IKMT në Ksamil, aksion për prishjen e ndërtimeve pa leje në Gjirin e Hartës

10 njesi sherbimi pa leje jane objekt i prishjes nga IKMT ne Ksamil.

IKMT ka filluar një aksion për prishjen e njësive të shërbimet në zonën nga Gjiri i Hartës deri në hyrje të Ksamilit. Aksioni mbështetet nga forca të shumta të Policisë së Shtetit. 10 njësite e shërbimet beach bar, ishin ndërtuar kryesisht përgjatë muajve të pandemisë. Deri tani nuk ka patur reagim kundërshtues nga asnjë prej pronarëve të këtyre subjekteve.///

error:
%d bloggers like this: