SARANDANEWS.AL

Lajme nga Saranda News Albania. Saranda Radio transmetim live nga Saranda dhe Ksamil. Lajmi fundit ne Saranda News.Al, Foto dhe Video Livestream

Ikona e RTSH-së dhe diplomati Virgjil Kule martohet sërish, publikon fotot e veçanta në rrjete sociale

Virgjil Kule ka ndarë në rrjetin social “Facebook” disa fotografi familjare, ku ka treguar momente të veçanta nga martesa e tij me Mimoza Ferraj.

Një ish-spiker, gazetar dhe drejtor në RTSH dhe tashmë edhe ambasador në Suedi, Kule është martuar sërish.

Virgjil Kule njihet edhe si ikona e RTSH-së, pasi zëri i tij gjatë transmetimit të lajmeve ka qenë gjithmonë i vlerësuar, për shkak edhe të ngjyrimit të veçantë në armatën e folësve të televizioneve shqiptare.///

error:
%d bloggers like this: