SARANDANEWS.AL

Lajme nga Saranda News Albania. Saranda Radio transmetim live nga Saranda dhe Ksamil. Lajmi fundit ne Saranda News.Al, Foto dhe Video Livestream

INTERVISTA E DITES_ME THOMA KALLOJERIN, DREJTOR I SIG. SHOQERORE, SARANDE

error:
%d bloggers like this: