SARANDANEWS.AL

Lajme nga Saranda News Albania. Saranda Radio transmetim live nga Saranda dhe Ksamil. Lajmi fundit ne Saranda News.Al, Foto dhe Video Livestream

INTERVISTE ME KRYEBASHKIAKUN_SHUAIP BEQIRI_BASHKIA KONISPOL NE KOHE PANDEMIE_

error:
%d bloggers like this: