SARANDANEWS.AL

Lajme nga Saranda News Albania. Saranda Radio transmetim live nga Saranda dhe Ksamil. Lajmi fundit ne Saranda News.Al, Foto dhe Video Livestream

Jolio Dine ka njoftuar se ka refuzuar te pranoje mandatin e deputetit, pas dorezimit te mandateve nga deputetet e Partise Demokratike.
Jolio Dine shprehet se
“Nuk e pranoj mandatin e deputetit!
Endrra ime eshte te ndryshoj Saranden, edhe duke sakrifikuar…veten!
Jo te ndryshoj veten, duke sakrifikuar Saranden!
Nese nje dite do me duhet te perfaqesoj bashkeqytetaret e mi, dua te zgjidhem me vullnetin e lire te tyre, permes zgjedhjeve te ndershme dhe ne nje Shqiperi demokratike!” – shkruan Jolio Dine ne postimin e tij.

error:
%d bloggers like this: