SARANDANEWS.AL

Lajme nga Saranda News Albania. Saranda Radio transmetim live nga Saranda dhe Ksamil. Lajmi fundit ne Saranda News.Al, Foto dhe Video Livestream

Jug: Nepravishtë, bujtina e re nisi si eksperiment, sot merr prenotime

Bujtina e parë e fshatit të Nepravishtës në Gjirokaster u çel para 3 vitesh si një eksperiment. Por që prej asaj kohe ecuria e saj ka qene e mbarë na bëri të ditur administrator i kësaj bujtine Gëzim Shuti.

Ishte mbesa e tij që e dha këtë ide duke i ofruar edhe ndihmën ekonomike për ngritjen e kësaj bujtine. Ndër të tjera Shuti u shpreh se pronotimet e muajit gusht janë mbyllur që tani. Ndërkohë duke parë edhe ecurinë dhe kërkesat e shumta, familja Shuti vendosi të bënte zgjerim të bujtinës për akomodimin e pushuesve.

Ajo që të huajt pëlqejnë më shumë është natyra panoramike me ajrin e pastër, gjelbërimin, ushqimi bio dhe mbi te gjitha mikpritja e ofruar.///

error:
%d bloggers like this: