SARANDANEWS.AL

Lajme nga Saranda News Albania. Saranda Radio transmetim live nga Saranda dhe Ksamil. Lajmi fundit ne Saranda News.Al, Foto dhe Video Livestream

Një urë e vjetër që lidh banorët e Dervicianit në Dropull me tokat e tyre bujqësore në fushën përballë rrezikon të shembet. Ky problem ka të paktën 10 vite që është ngritur tregon për RTSH Filip Boboli, kryeplaku i fshatit Dervician. Pavarësisht ankesave të vazhdueshme thotë ai, asnjëra nuk është marrë parasysh. Ura momentalisht është e kalueshme vetëm me këmbë ndërsa mjetet e rënda bujqësore nuk lejohen. Objekti përvec anës funksionale ka edhe vlera monumentale. Ndiqni më poshtë vëzhgimin e RTSH.///

error:
%d bloggers like this: