SARANDANEWS.AL

Lajme nga Saranda News Albania. Saranda Radio transmetim live nga Saranda dhe Ksamil. Lajmi fundit ne Saranda News.Al, Foto dhe Video Livestream

Ka nisur aplikimi për subvencion për panele diellore

Prej dites se djeshme (1 Nentor 2022) ka nisur aplikimi për subvencion për panele diellore per konsumatoret familjare.

Mesohet se Agjencia për Efiçencë e Energjise pë panelet diellore per ngrohej te ujit, eshte struktura qe pret aplikimet per kete qellim dhe u jep zgjidhje.

Deputetja socialiste e Sarandes Anila Denaj i kujton qytetarët se “Qeveria Shqiptare do vazhdojë të mbështesë dhe të mbrojë konsumatorin në këtë situatë krize energjie globale. 70% subvencionim nga Agjencia për Efiçencën e Energjisë për panelet diellore për ngrohjen e ujit. Apliko http://eficenca.gov.al/

sarandanews.al///

error:
%d bloggers like this: