SARANDANEWS.AL

Lajme nga Saranda News Albania. Saranda Radio transmetim live nga Saranda dhe Ksamil. Lajmi fundit ne Saranda News.Al, Foto dhe Video Livestream

Kandidatët e primareve të PD-së për Sarandën, Delvinën, dhe Konispolin

 Kryesia e Partisë Demokratike miratoi kandidaturat e primareve për 26 bashki.

Në deklaratën për mediat, deputetja Albana Vokshi ka prezantuar kandidaturat.

Emrat që do garojnë në primare në Sarandë, Delvinë dhe Konispol.jane si me poshte:

Delvinë: Bati Cucuri, Hasan Alizoti,Ilir Mehmeti

Sarandë:Ardit Cikuli Armand Magllara, Ilir Nikolla, Robert Haxhi, Spiro Vaso

Konispol: Aleksandër Loloshi. Fatmir Shero///

error:
%d bloggers like this: