SARANDANEWS.AL

Lajme nga Saranda News Albania. Saranda Radio transmetim live nga Saranda dhe Ksamil. Lajmi fundit ne Saranda News.Al, Foto dhe Video Livestream

Autoriteti Rrugor Shqiptar (ARRSH) bën të ditur se në aksin Kardhiq-Delvinë po punohet me vendosjen e sinjalistikës nga loti 2 deri në Lotin 6 për ta bërë këtë aks të aksesueshëm për sezonin veror me të gjitha parametrat e sigurisë rrugore.

Sipas ARRSH-së, ka përfunduar vendosja e sinjalistikës vertikale, horizontale, tabelave treguese dhe informuese në masën 90%, si dhe vazhdon vendosja e guardreilit.

Me një gjatësi prej 33 km, rruga Kardhiq-Delvinë përbëhet nga 8 lote. Në Lotet 1, 2, 3 dhe 5 kanë përfunduar, ndërsa në Lotet 4 dhe 6 po vijojnë punimet.

Përfundimi i kësaj vepre infrastrukturore shkurton me 3 orë kohën e udhëtimit nga Tirana në Sarandë, duke i dhënë një hov të mëtejshëm zhvillimit shumëdimensional të zonës dhe vendit./atsh///

error:
%d bloggers like this: