SARANDANEWS.AL

Lajme nga Saranda News Albania. Saranda Radio transmetim live nga Saranda dhe Ksamil. Lajmi fundit ne Saranda News.Al, Foto dhe Video Livestream

Këngëtari Christos Mastoras, kandidat i mundshëm i zgjedhjeve të  ardhshme në Greqi.

Nga Jorgo MITILI

Këngëtari i rinise Christos Mastoras, me origjinw nga Dropulli i Gjirokastres, eshte nje kandidat i mundshëm i zgjedhjeve të  ardhshme në Greqi.

Nga koncertet dhe pistat e vallëzimit, a do të jetë në parlament Christos Mastoras? Emri i tij ka nisur të pëshpëritet në korridoret e Demokracisë së Re dhe sipas informacioneve diskutohet  nga  zyrtarët e partisë në pushtet që janë përgjegjës për hartimin e fletëvotimeve për të nominuar.

Në fakt, tashmë ka raportime që tregojnë Christos Mastoras si një nga figurat kryesore që ND dëshiron të përfshijë në fletëvotimet e saj në zgjedhjet e ardhshme parlamentare.

Këngëtari i grupit të njohur “Melisses” Christos Mastoras së fundmi ka zhvilluar tet-a-tet me kryeministrin Kyriakos Mitsotakis, në një “takim” veçanërisht të ngrohtë që ka pasur edhe përmbajtje politike.

Mbetet për t’u parë, ndaj, nëse këngëtari i grupit Melisses, Christos Mastoras, do t’i thotë “po” kësaj kthese madhore në karrierë… Dhe nëse përveç pistave do ta fitojë edhe Parlamenti grek. ///

error:
%d bloggers like this: