SARANDANEWS.AL

Lajme nga Saranda News Albania. Saranda Radio transmetim live nga Saranda dhe Ksamil. Lajmi fundit ne Saranda News.Al, Foto dhe Video Livestream

  • KËRKOHET NË SARANDË NJË HOTEL PËR T’U MARRË ME QERA PËR NJË AFAT KOHOR 5 VJET PO EDHE MË TEPER.
  • KËRKOHET QE HOTELI TË JETË SA ME PRANE DETIT
  • TE INTERESUARIT PËR TË DHËNË HOTEL ME QERA, MUND TË KONTAKTOJNË NË KËTA NR.

TELEFONI: 0672022292 DHE 0692669277

error:
%d bloggers like this: