SARANDANEWS.AL

Lajme nga Saranda News Albania. Saranda Radio transmetim live nga Saranda dhe Ksamil. Lajmi fundit ne Saranda News.Al, Foto dhe Video Livestream

Ambasadorja e Shteteve të Bashkuara të Amerikës, Yuri Kim u takua me një grup gazetaresh të reja.

“Gazetaret ishin ish-pjesëmarrëse në Laboratorin e Gazetarisë Investigative, program i mbështetur nga Ambasada e SHBA, të cilat kanë themeluar OJF-në “Lajmëtarja”, njoftoi sot ambasada e SHBA në Tiranë.

Ambasadorja Kim dëgjoi gjetjet e punës së tyre kërkimore mbi situatën e gazetarëve në Shqipëri dhe i nxiti ato të qëndrojnë bashkë dhe të punojnë fort për të promovuar kushte të duhura pune për të gjithë gazetarët, burra apo gra. “Lajmëtarja” do të prezantojë gjetjet e studimit së shpejti.///

error:
%d bloggers like this: