SARANDANEWS.AL

Lajme nga Saranda News Albania. Saranda Radio transmetim live nga Saranda dhe Ksamil. Lajmi fundit ne Saranda News.Al, Foto dhe Video Livestream

Ministri i Turizmit dhe Mjedisit Blendi Klosi , eshte perfshire edhe personalisht ne promovimin e vlerave te trashegimise historike e kulturore te Shqiperise.

Nga Kalaja e Borshit⛰️ e cila gjëndet në një nga kodrat 500 m mbi

nivelin e detit?, e shek IV – III p.k. mund të shijosh peisazhet e mrekullueshme të natyrës? dhe prek shenjat e dukshme të historisë. Në mesjetë ajo njihej si Kalaja e Sopotit,-shkruan Klosi ne nje postim te tij ne fb.///sarandanews.al///

error: