SARANDANEWS.AL

Lajme nga Saranda News Albania. Saranda Radio transmetim live nga Saranda dhe Ksamil. Lajmi fundit ne Saranda News.Al, Foto dhe Video Livestream

Kolonelit prej kohësh nuk ka kush t’i shkruajë

Nga Roland BEJKO

Por, për fat, sot atij i kanë ardhur dy mesazhe. Njëri nga Big Brother, nga Luisi, që paska ngritur një dolli për të, dhe mesazhi tjetër nga përtej oqeanit, nga SHBA ku Evi Kokalari, e cila, që nga sot e konsideron atë kundërshtar të saj.

Mesazhi i Luisit, me të drejtë e ka ekzaltuar Kolonelin.

I gjendur i izoluar nga Perëndimi, ku edhe pse u qëllua në një miting të fraksionit të vet, askush nga liderët politikë të partive simotra evropiane, por edhe të Kosovës, nuk i çuan asnjë mesazh keqardhjeje, tashmë, një dolli nga Big Brotheri, e ekzalton si të kish fituar zgjedhjet.

Për të, nuk ka rëndësi nga i vjen mesazhi, rëndësi ka që për disa orë do jetë në qendër të vëmendjes së opinionit publik, mediave dhe rrjeteve sociale si Ai, edhe mesazhdërguesi.

Tek e fundit, të dy kanë nevojë për audiencë. Dhe me këtë rast, loja del, Win-Win. ( fito-fito)

Për mesazhin e dytë, atë të Evit, jam i bindur, me aq sa e njoh, që as ia ndien fare, po faare!

Nga Evi e mori atë që donte kur ishte fare vetëm. Tani që i janë shtuar ce evër të tjerë, never nuk ia ndien më për Evër!

Evi po u thot sot shqiptarëve se Berisha po e çon PD-në në humnerë. Po thot sot, as më shumë e as më pak, por atë që ne kemi gati një vit që po e themi përditë që nga koha kur Koloneli vendosi të fillonte foltoren dhe me atë rast problemin e tij personal, e kthehu në çështje politike për gjithë shqiptarët duke e marrë peng të ardhmen e tyre.

E, ndërsa ne mbanim këtë qëndrim kundër tij, zonja e nderuar nuk linte televizion e media sociale pa sharë dhe hedhur baltë me një stil agresiv e fjalor të rëndë, shpesh herë dhe pa etikën delikate të komunikimit publik, mbi këdo që artikulonte me logjikë faktin se rikthimi i Kolonelit në krye të PD, do na çonte në humnerë.

Si perëndimore që është, Evi sot duhet t’u kërkojë ndjesë të gjithë atyre që i ka fyer pse mbanin në ato kohë qëndrimin që ajo mban sot ndaj Berishës.

Gjithsesi, Welkom te fjala jonë, Evi!///

error:
%d bloggers like this: