SARANDANEWS.AL

Lajme nga Saranda News Albania. Saranda Radio transmetim live nga Saranda dhe Ksamil. Lajmi fundit ne Saranda News.Al, Foto dhe Video Livestream

Konispol: Fatmir Shero shpallet kandidat i PD për Bashkinë

  Votimet finale te Primareve ne Bashkine Komispol kane perfunduar duke nxjerre fitues Fatmir Shero.

Shero, doli fitues ne garen me rivalin e tij demokrat  Aleksandër Lokoshi me rezultatin 137 vota kundrejt 41,

 Nga sot, Fatmir Shero, biznesmen, eshte kandidati zyrtar I PD  për kryetar Bashkie ne Konispol.///

error:
%d bloggers like this: