SARANDANEWS.AL

Lajme nga Saranda News Albania. Saranda Radio transmetim live nga Saranda dhe Ksamil. Lajmi fundit ne Saranda News.Al, Foto dhe Video Livestream

KONISPOL/ INTERVISTE ME KRYETARIN E BASHKISE SHUAIP BEQIRI, BASHKIA NE KOHE PANDEMIE

error:
%d bloggers like this: