SARANDANEWS.AL

Lajme nga Saranda News Albania. Saranda Radio transmetim live nga Saranda dhe Ksamil. Lajmi fundit ne Saranda News.Al, Foto dhe Video Livestream

Konispol: Mbi 20 mije tonë mandarina janë eksportuar në rajon dhe Europe

Deri me 31 dhjetor te vitit te kaluar, mesohet se sasitë e eksportuara te mandarines nga zona e Konispolit drejt vendeve te rajonit dhe Europes, arrijne ne 20 mije tonë.

Destinacionet e ketij eksporti perfshijne perveç Kosovës, Maqedoninë e Veriut dhe Serbise edhe Polonine, Çekinë, Bjellorusine, dhe disa vende te tjera te Europes.

Spas burimeve vendore, prodhimi i mandarinave këtë vit në zonën e Konispolit arrin në mbi 50 mijë tonë./SarandanNews.al///

error:
%d bloggers like this: