SARANDANEWS.AL

Lajme nga Saranda News Albania. Saranda Radio transmetim live nga Saranda dhe Ksamil. Lajmi fundit ne Saranda News.Al, Foto dhe Video Livestream

Konstantina Kamitsi, Ambasadorja e Republikës së Greqisë, “prek” Shqipërinë me një pritje miqësore në Ambasadën tonë.

Konstantina Kamitsi, Ambasadorja e Republikës së Greqisë, “prek” Shqipërinë me një pritje miqësore në Ambasadën tonë ne kryeqytetin helen, Athinë .

” Kënaqësi e veçantë të mirëprisja kolegen dhe miken time Konstantina Kamitsi, në prag të rrugëtimit të saj diplomatik, si Ambasadore e Republikës së Greqisë në Shqipëri.-shprehet per kete takim miqesor Luela Hajdaragaj, Ambasadorja jonë ne Athine.

Per brendine e kesaj pritje, Ambasadorja thekson se “Gjatë bisedës sonë ndamë mendime dhe eksperienca për Shqipërinë dhe Greqinë, duke diskutuar për projektet në vazhdim dhe ato të reja, projekte të cilat do të forcojnë më tej bashkëpunimin mes dy ambasadave. Suksese të mëtejshme mikja ime Konstantina në mandatin e ri dhe jam e sigurt në bashkëpunimin tonë të mëtejshëm reciprokisht të dobishëm për të dy vendet tona.”/sarandanews.al///

error:
%d bloggers like this: