SARANDANEWS.AL

Lajme nga Saranda News Albania. Saranda Radio transmetim live nga Saranda dhe Ksamil. Lajmi fundit ne Saranda News.Al, Foto dhe Video Livestream

/30/04/2020/-Llambros Kakissis Konsulli grek në Gjirokastër, ka dhuruar ditën e sotme në emër të qeverisë greke për Spitalin e Sarandës 2000 maska, 1000 doreza, dhe dezefektant. Kakissis u shpreh se në një moment të vështirë si ky në emër të fqinjësisë së mirë, duhet ti qëndrojm pranë njëri tjetrit.

Përsa u përket qytetarëve shqiptarë apo minoritarë grek të cilët, medikamentet e tyre i sigurojnë në shtetin grek, Kakissis u shpreh se nëpërmjet shoqatave të ndryshme po bëhet maksimumi që qytetarët të mos mbeten pa ilacet qe ju nevojiteshin. Ditë më parë konsulli dhuroi ndihma mjekësore edhe për spitalin e Gjirokastrës./R-SR.//

error:
%d bloggers like this: