SARANDANEWS.AL

Lajme nga Saranda News Albania. Saranda Radio transmetim live nga Saranda dhe Ksamil. Lajmi fundit ne Saranda News.Al, Foto dhe Video Livestream

Kontakt

RADIO SARANDA

Adres: Rr.”Apostol Cuni”,Nr.35, L.Nr.4,Sarande.

TeI/Fax:0852 25678/+355692235026 / +355692708020 I +355692491412

E-Mail: info@sarandaradio.com

Web:https://sarandaradio.com

error:
%d bloggers like this: