SARANDANEWS.AL

Lajme nga Saranda News Albania. Saranda Radio transmetim live nga Saranda dhe Ksamil. Lajmi fundit ne Saranda News.Al, Foto dhe Video Livestream


Tre raste të dyshuara për koronavirus në Shqipëri kanë rezultuar negative.

Në një njoftim për përditësimin e situatës, Ministria e Shëndetësisë njofton se mëngjesin e sotëm kanë përfunduar analizat e tre personave me histori udhëtimi në vende të prekura nga virusi por ato kanë rezultuar të shëndetshëm.

“Ministria e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale informon se mëngjesin e sotëm ka përfunduar testimi i tre rasteve të reja të dyshuara në laboratorin e virologjisë në Institutin e Shëndetit Publik, me histori udhëtimi me vendet e prekura nga koronavirusi COVID-19, të cilat kanë rezultuar NEGATIVE.
Deri në këto momente janë testuar 26 raste për koronavirusin e ri. Duke ju ftuar t’i referoheni burimeve zyrtare, Ministria e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale ju bën me dije se do të informojë në vijimësi për situatën në vendin tonë”,
 njofton ministria. /Opinion.al

error: